Гледайте на живо: Лазаров в опит да достигне основната схема на ATP 500 турнира в Дубай

от в 08:53 на 26.02.2023
Мирела Николова

Четвъртата ни ракета при мъжете Александър Лазаров получи "уайлд кард" за престижната надпревара от категория АТР 500 в Дубай и вчера се класира за втория квалификационен кръг след успех в последователни части над световния №97 и трети поставен в схемата Жижен Жанг. През днешния ден пък българинът, който направи своя дебют в пресявките на турнир от толкова висок ранг, ще опита да направи още една крачка напред и да се класира за основната схема на състезанието.

За да постигне това обаче, родният ни представител е длъжен да преодолее съпротивата на поставения под номер седем Франческо Пасаро, който се намира на 109-а позиция в света и през миналата година бе един от осемте участници на Next Gen ATP Finals.

До този момент Лазаров и Пасаро нямат нито една изиграна официална среща помежду си, а предстоящият им пряк дуел е първи в програмата на корт №3, което означава, че началото му ще бъде поставено в точно 09:00 часа българско време. Вие пък отново ще имате възможност да проследите пряко изявите на нашия сънародник на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Лазаров в опит да достигне основната схема на ATP 500 турнира в Дубай Мирела Николова
Теми:  
atp | александър лазаров | бгтенис | гледайте на живо | дубай

Коментари





Следвайте ни в Facebook