Гледайте на живо: Новак Джокович срещу Стефанос Циципас в битка за трофея на АО

от в 09:45 на 29.01.2023
Мирела Николова

Днешният ден слага точка на тазгодишното Открито първенство на Австралия, в чийто финал при мъжете един срещу друг ще излязат двамата тенисисти, останали непобедени от началото на сезона - Новак Джокович и Стефанос Циципас. Предстоящият сблъсък ще бъде с огромен залог, тъй като в него ще се реши кой ще оглави световната ранглиста в понеделник, а също така завършекът му ще отбележи дебютен "мейджър" трофей за гърка или 22-ра титла от Шлема за сърбина, с която би изравнил Рафаел Надал по този показател.

Досега двамата имат общо 12 изиграни двубоя помежду си, като само 2 от тях са завършвали с успех за гръцкия тенисист. Трябва да отбележим, че те са били в зората на тяхното съперничество и датират от 2018-а и 2019-а година, а оттам насетне белградчанинът е загубил едва един сет в общо четири срещи на твърда настилка срещу четвъртия в света.

Джокович и Циципас ще излязат на Rod Laver Arena в точно 10:30 часа българско време, а ако имате желание да проследите на живо развоя на битката и да бъдете сред първите, които ще научат името на тазгодишния шампион в Мелбърн, то можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Новак Джокович срещу Стефанос Циципас в битка за трофея на АО Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | новак джокович | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook