Гледайте пряко: Григор Димитров - Баутиста Агут в Париж

от в 12:57 на 31.10.2018
Георги Христов

Григор Димитров започва днес участието си на последния си официален турнир за 2018 година - "Мастърс 1000" в Париж. Българинът ще има трудно първо препятствие в лицето на опитния Роберто Баутиста Агут.

До момента Димитров има положителен баланс в мачовете си с Баутиста Агут. Той му води с 3:2 успеха и е спечелил единствената им среща в зала. За последно те се срещнаха през 2017 в Пекин, когато Григор се наложи със 7:6, 4:6, 6:2.

От своя страна Гришо не се представя особено добре от края на август насам и е спечелил само два от последните си шест мача. Освен това няма две поредни победи от турнира в Торонто насам.

В същото време световният №25 Агут записа някои добри резултати. В полуфиналите в Санкт Петербург загуби от Доминик Тийм, а в трисетова битка отстъпи на Роджър Федерер на "Мастърс 1000" в Шанхай. На последното състезание в Базел отстъпи на Александър Зверев в четвъртфиналите.

Победителят от този мач ще играе с Марин Чилич в следващата фаза.

ДИСКУТИРАЙТЕ МАЧА ТУК!

Мачът започва веднага след срещата между Иснър и Кукушкин - около 14,40 часа българско време.

Гледайте онлайн:

ЛИНК 1

ЛИНК 2

ЛИНК 3

Още линкове за гледане на живо вижте тук!

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте пряко: Григор Димитров - Баутиста Агут в Париж Георги Христов
Теми:  
григор димитров | григор димитров - роберто баутиста агут | париж мастърс | роберто баутиста агут | тенис | тенис на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook