Гоф отново продължава напред без игра, Плишкова се справи с Анисимова

от в 11:38 на 13.08.2021
Диана Андреева

Каролина Плишкова не срещна никакви затруднения в мача с Аманда Анисимова. Световната номер шест се наложи с 6:1 7:6(8) след малко по-малко от 90 минути игра. Победата й дойде доста категорично, а благодарение на нея Плишкова си осигури сблъсък с Сара Сорибес Тормо в спор за място на 1/2-финалите.

Първият сет се разви изцяло в полза на световната номер шест. Тя играеше феноменално на ретур, а именно това и позволи да реализира не един или два, ами цели три пробива и след едва 21 минути да открие общия резултат в своя полза.

Доминацията на Плишкова продължи и във втората част. Чехкинята излезе наплед в резултата с 5:2, ала спад в играта й доведе до възвръщане на паритета в геймовете. Впоследствие се стигна до тайбрек. Там, Каролина отново задаваше темпото в разиграванията и макар и на моменти да бе в ролята на изоставаща, тя все пак не се поддаде на напрежението и спечели и втората част, с което и мача.

В друга среща от деня Кори Гоф продължи без игра към следващия кръг от турнира в Монреал. Американката за втори пореден ден се класира напред след отказване на нейната противничка, а с това тя вече е част от последните осем в турнира. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гоф отново продължава напред без игра, Плишкова се справи с Анисимова Диана Андреева
Теми:  
Аманда Анисимова | каролина плишкова | кори гоф | тенис турнир в монреал

Коментари





Следвайте ни в Facebook