Гоф с поредна трисетова победа; Тайхман се справи със Севастова

от в 09:22 на 25.02.2021
Диана Андреева

Американската тийнейджърка Кори Гоф оцеля в поредна трисетова битка, за да може след 2:6 6:4 6:4 да се класира за 1/2-финалите на WTA Adelaide International Open. Опонентка в следващата фаза на Коко ще бъде победителката измежду Белинда Бенчич и Сторм Сандерс 

Стартирала от квалификациите, до момента Коко има само един катиторично спечелен двубой. В останалите четири мача Гоф винаги губи сет, но все пак демонстрира устойчивост, въпреки крехката си възраст и винаги се измъква, затваряйки двубоя в своя полза.

Днешната среща не започна добре за Гоф, която след половин час игра предаде първия сет. Но решена да не се предава, младата американка промени рязко темпото си на игра и съумя да възвърне паритетата в отделните части, а щом спечели и следващата част, Коко се поздрави с успех в двубоя.

Световната номер 61 Джил Тейхман също продължава напред в турнира! След труден трисетов сблъсък, швейцарката все пак успя да реализира победа над Анастасия Севастова. Тейхман се нуждаеше от почти три часа, за да може с 6:4 6:7(8) 7:5, да се класира сред последните четири тенисистки в събитието.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гоф с поредна трисетова победа; Тайхман се справи със Севастова Диана Андреева
Теми:  
анастасия севастова | жил тайхман | коко гоф | кори гоф | саманта стоусър

Коментари





Следвайте ни в Facebook