Граф Дракула на WTA турнира в Клуж или как румънка усмихна тенис феновете

от в 10:38 на 27.10.2021
Диана Андреева

В северозападната част на Румъния е разположен града Клуж, където за първа година в историята на женския тенис се провежда надпревара от серията WTA 250 - Winners Open. Тя се състоя през месец август, а титлата отиде в ръцете на Андреа Петкович. През тази седмица се провежда и второ издание на събитието, което отново събра елита на женския тенис на едно място, като този път топ поставена е бившата шампионка от Големия шлем - Симона Халеп.

Освен със сблъсъци на световно ниво, турнирът направи впечатление през вчерашния ден и с присъствието на Граф Дракула на корта в тенис центъра. В костюм, наподобяващ известния вампир, се преобрази една от представителките на домакините, а именно Жаклин Крисчън. През вчерашния ден участващата с уайлдкард състезателка надигра Кайа Юван в трисетов мач и след това взе участие в кратко интервю, облечена с черно наметало.

На подобна ситуация станахме свидетели само преди няколко дни, когато Су-Вей Хсие даде интервю на корта в Индиън Уелс с маска на динозавър. Хсие предизвика усмивки по целия свят, а подобно въздействие имаше и костюмът на Жаклин Крисчън вчера.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Граф Дракула на WTA турнира в Клуж или как румънка усмихна тенис феновете Диана Андреева
Теми:  
wta | су-вей хсие | тенис турнир в индиън уелс | тенис турнир в клуж

Коментари





Следвайте ни в Facebook