Great Ocean Road: Кевин Андерсън старира с победа над Фелисиано Лопес

от в 10:43 на 01.02.2021
Владислав Риждов

Вчера бе даден стартът на двата женски турнира в Мелбърн, а от днес феновете ще могат да наблюдават и някои от топ тенисистите при мъжете, тъй като започнаха турнирите Murray River Open и Great Ocean Road. В един от очакваните мачове от програмата Кевин Андерсън се справи със съпротивата на Фелисиано Лопес.

Двубоят започна силно за намиращия се под №82 в ранглистата, като той проби съперника си още в първия му сервис гейм и въпреки че след това и двамата имаха шансове да реализират пробиви, статуквото се запази и реализираният в началото на мача брейк от страна на Андерсън се оказа решителен и той затвори частта с 6:4.

Вторият сет вървеше изключително равностойно. И двамата състезатели поддържаха висок процент на вкаран първи сервис, което им помагаше да печелят убедително сервис геймовете си. Равенството се запази до резултат 5:5, когато Андерсън постигна пробив, който му позволи да сервира за мача, и той безпроблемно затвори двубоя в своя полза, поздравявайки се с крайния успех за час и половина игра.

Във втори кръг Кевин Андерсън очаква победителя от двойката Уго Делиен и Седрик-Марсел Щебе.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Great Ocean Road: Кевин Андерсън старира с победа над Фелисиано Лопес Владислав Риждов
Теми:  
кевин андерсън

Коментари





Следвайте ни в Facebook