Great Ocean Road Open: Бързи победи за Синер и Хуркач

от в 09:10 на 03.02.2021
Петър Томов

Шампионът от миналогодишното издание на София Оупън Яник Синер започна участието си на турнира Great Ocean Road Open с убедителен успех над представителя на домакините Александър Вукич с 6:2 6:4. Италианецът, който е и най-младият тенисист в топ 100, владееше инициативата още от самото начало на срещата, когато в първия гейм успя да пробие 195-тия в света, а впоследствие затвърди пробива. Двамата разменяха подаванията си до седмия гейм където Синер реализира втори пробив в сета, а впоследствие с гейм на нула успя да го затвори.

Вторият сет започна по идентичен начин и 36-тия в света италианец отново реализира ранен пробив, който беше единствен във втората част, и след малко над час игра успя да затвори мача. В третия кръг от надпреварата, Синер ще се изправи срещу словенеца Аляж Бедене.

В друга среща от турнира, поставеният под номер 3 в схемата Хуберт Хуркач нямаше затруднения срещу 193-тия в света Микаел Торпегаард и успя да се справи с него за по-малко от 70 минути игра. Полякът, който започна сезона с титла в Делрей Бийч, реализира късен пробив в първия сет, за да го спечели с 6:4. Хуркач беше по-деен в началото на втората част и успя да се сдобие с пробив още в първия сервис гейм на противника си. В продължения на целия мач, 23-годишният поляк не позволи на датчанина да достигне до точка за пробив, затваряйки срещата с 6:4 6:3. В следващият кръг Хуркач ще се изправи срещу уругвайския ветеран Пабло Куевас, който се справи в два сета с Робин Хаасе по-рано днес. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Great Ocean Road Open: Бързи победи за Синер и Хуркач Петър Томов
Теми:  
great ocean road | пабло куевас | хуберт хуркач | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook