Григор Димитров: Искам да помагам на подрастващите, когато приключа с тениса

от в 17:20 на 20.12.2020
Калоян Соколов

Григор Димитров категорично е най-успелият български тенисист в историята, а пред него предстоят поне още няколко години на най-високо ниво, но на първата ни ракета вече му се налага да отговаря на въпроси от типа на това с какво ще се занимава след края на своята кариера, а ето какво сподели самият той:

"Имам страшно много идеи, но засега не смея да бъда категоричен с отговора си, защото през тази година видяхме как обстоятелствата постоянно могат да се променят и искам да оставя различни опции отворени пред мен. Може би ще си взема една година почивка, в която ще пътувам по света. Имам толкова разнородни интереси като например архитектурата и модните шоуа".

Първата ни ракета също така заяви, че иска да остане в близост до играта и изпитва силно желание да помога на младите тенисисти, които тепърва правят дебютните си крачки в професионалното си развитие. Гришо уточни, че главно визира талантите между 10 и 20-годишна възраст, които според него имат най-сериозна нужда от подкрепа и напътствия.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров: Искам да помагам на подрастващите, когато приключа с тениса Калоян Соколов
Теми:  
григор димитров | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook