Григор Димитров не се е разделил с Дани Валверду

от в 18:51 на 01.08.2018
Георги Христов

Мениджърът на Григор Димитров - Георги Стоименов опроверга слуховете, че най-добрият български тенисист се е разделил със своя треньор Дани Валверду. Причина за спекулациите стана сватбата на венецуелския специалист, на която не се появи информация Гришо да присъства.

"Няма промяна, всичко е както си беше. Даже не знам защо ме питате подобно нещо. Истината е, че Дани Валверду е треньор на Григор Димитров," каза Стоименов пред "Гонг".

От своя страна Григор отпразнува в последните дни 40-годишния юбилей на другия важен човек в щаба си - физиотерапевтът Себастиен Дюран.

През новата седмица целият екип ще се отправи към Канада за местния "Мастърс 1000" в Торонто.

Както е известно Григор Димитров работи заедно с Дани Валверду от юни 2016 година. Преди това венецуелецът бе част от екипа, който помогна на Анди Мъри да стигне до два трофея от Големия шлем. Именно с Валверду Гришо реализира рекордното си класиране в световната ранглиста - №3 в подреждането на АТР.

През настоящия сезон Димитров все още няма титла и до края на 2018 година има да защитава голям брой точки, ако иска да остане в топ 10 на ранглистата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров не се е разделил с Дани Валверду Георги Христов
Теми:  
георги стоименов | григор димитров | дани валверду | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook