Григор Димитров от Индиън Уелс: Имам най-добрите фенове, благодаря ви!

от в 15:01 на 16.03.2022
Мирела Николова

Най-успешният български тенисист Григор Димитров е един от тенисистите, които се радват на най-голяма подкрепа от публиката по всички точки от земното кълбо, тъй като неговата харизма и играта, представляваща истинска наслада за сетивата, не могат да оставят нито един фен на тениса безразличен към нашето момче. Изключение не прави и Индиън Уелс, който през настоящата седмица събира елита на световния тенис за първия за годината турнир от сериите "Мастърс 1000".

Въпреки колебливите си изяви досега през сезона родният ни представител съумя да намери своя ритъм в Индиън Уелс и проведе два отлични двубоя, за да се поздрави с победи над Джордън Томпсън и Александър Бублик, с което се класира за осминафиналите на надпреварата. Както в единия, така и в другия сблъсък Димитров се радваше на безрезервна подкрепа от сънародниците ни в САЩ, които огласяха корта и гордо развяваха български знамена.

След днешния си успех първата ни ракета отправи специално послание към своята агитка, публикувайки тяхна снимка на фона на българския трибагреник, с думите: "Имам най-добрите фенове! Благодаря ви за цялата подкрепа!".

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров от Индиън Уелс: Имам най-добрите фенове, благодаря ви! Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | индиън уелс | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook