Григор Димитров откри сезон 2021 с победа!

от в 13:03 на 03.02.2021
Калоян Соколов

Григор Димитров откри кампанията си през 2021-а с успех над Андрю Харис, като по този начин българинът се класира за осминафиналите на Murray River Open, където ще се изправи срещу Алексей Попирин. Първата ни ракета беше далеч от най-доброто си ниво, но това не се оказа фатално срещу днешния му съперник и той триумфира с 6:3 6:3.

Българинът определено не се чувстваше комфортно през първите минути и допускаше множество непредизвикани грешки, само че местният представител не съумяваше да се възползва от това и Гришо проби в петия гейм, пласирайки отличен минаващ удар от бекхенд. Поставеният под номер 2 обаче допусна сериозен спад в нивото си и се стигна до моментален рибрейк, само че оттам насетне Димитров намери своя ритъм и затвори убедително частта.

Вторият сет стартира с бързо взети подавания от страна на двамата, ала Харис не можеше да удържи на темпото на родния ни представител и често закъсняваше за ударите си, което помогна на Григор да вземе аванс от 4:1. Оттам насетне нашето момче се концентрира върху собствените си подавания и затвори безпроблемно срещата в своя полза.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров откри сезон 2021 с победа! Калоян Соколов
Теми:  
Murray River Open | андрю харис | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook