Григор: И след тази пандемия ще изгрее слънце, важното е хората да са по-добри

от в 11:54 на 29.04.2020
Калоян Пламенов

Григор Димитров се озова на корицата, на 38-ия брой на списание HelloMonaco.

Той даде интересно интервю в което разказа повече на читателите как минава един негов ден в момента, след като тенисът практически е спрял от два месеца насам и няма никакви турнири. 

"Трябва да спазваме мерките за социална дистанция, тъй като по този начин ние помагаме за ограничаването на разпространението на коронавируса", обяви българинът.

"За съжаление един малък вирус успя да преобърне един много високотехнологичен свят. Той ни показа за какво не се сещаме през забързаното ни ежедневие".

"Видяха се много примери за съчувствие, кураж, отдаденост, щедрост и любов от началото на карантината. Хората казват, че е много важно какви изводи ще си извадим след това препятствие". 

"Няма никакво съмнение, че слънцето отново ще изгрее след тази пандемия. Нека това слънце обаче да бъде и обединяващо, след като всички сме заедно в този мач. Човечеството трябва да се обедини и да има повече любов". 

Българинът също така даде да се разбере, че е много важно в тази пандемична криза да се уважават хората на първа линия, да уважаваме собствения си дух, да оценяваме малките неща и не на последно място да използваме технологиите, за да бъдем свързани към света. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор: И след тази пандемия ще изгрее слънце, важното е хората да са по-добри Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook