Григор: Лазаров е героят на деня, едва ли някога ще забравим този двубой

от в 05:28 на 04.01.2020
Калоян Соколов
Григор Димитров и Александър Лазаров бяха изключително емоционални след съвместната им победа в двойковия мач срещу тима на Великобритания. Първата ни ракета сподели в интервюто на корта, че едва ли някой в отбора ще забрави първия им сблъсък за АТП Къп и това определено е историческо постижение за българския тенис. Той също така добави, че именно това са мачовете за които играеш и началото на турнира е прекрасно, а гордостта му от другите момчета е неимоверно голяма.



Двамата признаха, че в отделни ситуации са имали късмет, ала според тях е бил изработен и атмосферата в тима е главният "виновник" за това нещата да се получават така чудесно. Димитров още веднъж поздави всичките си съотборници и заяви, че никъде другаде няма такъв дух, какъвто в подобен тип надпревари, за което засвидетелстваха и сълзлите на Адриан Андреев, показващи огромните емоции и радост от последните събития.



Лазаров пък записа дебютна победа на ниво АТП, като досега не беше печелил дори двубой от сериите Чаланджър при каретата. Младокът разказа как е изпуснал два полета по пътя си към Сидни и буквално е имал едва две тренировки преди да излезе на корта в официален мач. Алекс добави, че е се е чувствал много нервен преди двубоя, но Григор му е дал нужното спокойствие и енергия, за да тушира напрежението и да покаже най-добрата си игра, което е дало резултат. Накрая българите благодариха на родните фенове, които останаха да проследят срещите, макар часът да минаваше два след полунощ и изразиха надежда да удължат победния си ход.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор: Лазаров е героят на деня, едва ли някога ще забравим този двубой Калоян Соколов

Коментари





Следвайте ни в Facebook