Григор: Не играх добре във важните моменти, разочарованието е голямо

от в 11:06 на 20.01.2019
Калоян Пламенов

Григор Димитров бе доста разочарован след загубата си от Франсис Тиафо в 1/8-финалите на Откритото първенство на Австралия. Той призна, че според него това е доста странен резултат и определено изпитваше негативни емоции по време на пресконференцията си.

"Нямам думи в момента честно казано. За мен този резултат е странен. Франсис игра добре и му честитя победата. Той рискуваше в доста от геймовете и това му помогна страшно много. Надявям се да продължава да се представя по същия начин в турнира", обяви Гришо.

"Позитив? Още е рано да мисля за такива неща. В определено моменти не играх така, както мога. В момента ще помисля за негативните моменти, а след това ще си направя позитивни изводи от този мач и от цялостното ми участие в турнира". 

"Трябват ми няколко дни почивка и след това ще говорим с треньорите. Работих много здраво по време на подготовката, но е разочароващо, че отпадам в толкова ранна фаза на турнира". 

"Сбърках в някои от точките в тайбрека на втория сет. Просто във важните моменти не играх добре. Това е и причината да загубя. Тиафо бе перфектен. Връщаше всичко. Сякаш в този ден всичко беше на негова страна". 

"Той е страхотен играч и се надявам да направи голям пробив в тениса", каза още българинът. 

Играй и спечели билети за Sofia Open с Tennis.bg


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор: Не играх добре във важните моменти, разочарованието е голямо Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров | открито първенство на австралия | тенис | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook