Григор открива участието си на Мастърса в Маями в петък срещу събота (програма)

от в 23:23 на 24.03.2022
Мирела Николова

Отличните изяви на Григор Димитров на тазгодишния Мастърс в Индиън Уелс ни изпълват с оптимизъм за вече стартиралия турнир от същата категория в Маями. Родният ни представител е поставен под №26 в схемата и ще започне участието си директно от втория кръг на надпреварата, където го очаква сблъсък със световния №54 Макензи Макдоналд. 

До този момент двамата са се срещали в официален двубой само веднъж, което се случва през 2018 г. на Откритото първенство на Австралия, когато американецът оказа сериозна съпротива на хасковлията, взимайки му сет на нула и вкарвайки срещата в решителен пети сет, който в крайна сметка бе спечелен с 8:6 гейма от първата ни ракета.

Предстоящият сблъсък помежду им е поставен последен на втория по големина корт - Grandstand, което означава, че очакваното му начало е не преди 01:00 часа българско време в нощта на петък срещу събота. Срещата на най-добрия ни тенисист ще започне веднага след края на тази между Паула Бадоса и Мари Бузкова, а ето и каква е пълната програма за корта, на който ще очакваме нашия сънародник.

Grandstand (начало 17:00 часа):

1. Матео Беретини - Хуан Мануел Черундоло

2. Джесика Пегула - Слоун Стивънс

3. Беатрис Хаадад Мая - Мария Сакари

4. Паула Бадоса - Мари Бузкова

5. Григор Димитров - Макензи Макдоналд (не преди 01:00 часа)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор открива участието си на Мастърса в Маями в петък срещу събота (програма) Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | макензи макдоналд | маями | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook