Григор отстъпи на Кирьос за по-малко от час на "Куйонг Класик"

от в 05:46 на 16.01.2020
Калоян Соколов
Григор Димитров допусна изразителна загуба във втория си двубой на демонстративната надпревара "Куойнг Класик". Българинът бе надигран от Ник Кирьос, който бе далеч по-стабилен във всички компоненти и заслужено триумфира с 6:4 6:2.



Мачът започна равностойно и предложи разигравания типични за среща с такъв характер, като атрактивните изпълнения и усмивките преобладаваха на корта. Все пак Кирьос имаше леко игрово предимство и достигна до два брейкбола в деветия гейм. Първият бе неутрализиран от българина с форхенд уинър, ала при втората възможност Ник пласира неспасяем бекхенд ретур по правата и затвори първата част с три поредни аса.

https://twitter.com/TennisNerdsBlog/status/1217636292327948290?s=19

Във втория сет грешките от страна на Димитров зачестиха и това помогна на Кирьос да реализира ранен брейк. Местният играч подаваше на много високо ниво и контролираше ситуацията на игрището чрез мощните си удари. Гришо получи възможност да изравни геймовете, но опонентът му вкара сервиса в употреба и се откъсна за 3:1. Първата ни ракета сякаш загуби воля за борба в тези минути и с цяла серия от неточности предаде началния си удар за втори път, а оттам насетне за австралиецът не бе трудно да доведе сблъсъка до успешен за него завършек.

https://twitter.com/SBSSport/status/1217645075313782784?s=19

Това бе последен мач за Григор преди участието му в Мелбърн, което ще стартира другата седмица, докато жребият му ще бъде известен след само няколко часа!



 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор отстъпи на Кирьос за по-малко от час на "Куйонг Класик" Калоян Соколов

Коментари





Следвайте ни в Facebook