Григор поставя начало на участието си във Вашингтон в сряда вечерта (програма)

от в 05:23 на 03.08.2022
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров за последно взе участие в Откритото първенство на Великобритания, където контузия в бедрото го принуди да се откаже по време на откриващия му мач срещу Стив Джонсън. Сега за нашия сънародник предстоят турнирите на твърда настилка в Северна Америка, като първият от тях е този от категория АТР 500 във Вашингтон, където родният ни представител е поставен под номер пет в схемата.

Българинът ще открие кампанията си в американската столица в сряда, като негов опонент ще бъде френският ветеран Адриан Манарино, който през 2018 година достигна върховата за себе си 22-ра позиция, но през последните месеци левитира около 70-ото място и сега се намира под №67 в световната ранглиста.

До този момент двамата състезатели са се изправяли един срещу друг общо три пъти, като във всеки от двубоите победата е била на страната на първата ни ракета. Предстоящата среща помежду им е поставена последна (четвърта) в програмата за сряда на корт №4 и очакваното ѝ начало е не преди 22:00 часа българско време.

Корт №4 (начало 19:00 часа):

1. Аслан Карацев - Микаел Имер

2. Никола Маю/Едуар Роже-Васлен - Джейми Мъри/Бруно Соареш

3. Григор Димитров - Адриан Манарино


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор поставя начало на участието си във Вашингтон в сряда вечерта (програма) Мирела Николова
Теми:  
atp | адриан манарино | бгтенис | вашингтон | григор димитров | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook