Григор: С Агаси вече сме и приятели, опитът му е уникален

от в 19:04 на 01.01.2019
Георги Христов

Григор Димитров предстои да се изправи срещу Джон Милман в осминафиналите на АТР 250 турнира в Бризбейн. При успех тази нощ българинът може да срещне в следващата фаза Кей Нишикори.

Според Димитров класирането му в ранглистата не отговаря на действителното му състояние.

"Ранглистата не отговаря на това, което е. Не искам да съм негативен, защото не си заслужава. Сезонът е толкова дълъг, не знаеш в коя седмица ще играеш добре. Мислиш си, връщаш се назад, какви грешки си допуснал, кои седмици не си играл добре, какво може да подобриш. В крайна сметка затова се учиш от тези неща," заяви Димитров пред Sportal.bg.

Световният №19 разчита в Австралия като свой ментор и на бившия №1 Андре Агаси и засега е много доволен от съвместната им дейност.

"Опитът му е уникален. Не е нужно ударите да са перфектни, за да печелиш - това го чух няколко пъти със сигурност. С него винаги сме имали отлични отношения. Последните месеци още повече се развиха, дори извън корта. Приятели сме, което помага много, защото аз разбирам през какво е минал той, Андре знае през какво преминавам аз. Това става по един много специален начин и за двама ни. Споделяме неща, които сме си мислели преди мачове, по време на мачове. Това ме кара да се усмихвам и още повече да ценя това приятелство. Отношенията ми с него са специални."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор: С Агаси вече сме и приятели, опитът му е уникален Георги Христов
Теми:  
андре агаси | григор димитров | григор димитров андре агаси | григор димитров бризбейн | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в бризбейн

Коментари





Следвайте ни в Facebook