Григор: Страстта ни помага да преминем през трудните моменти

от в 10:40 на 30.12.2019
Павел Димитров

Организаторите на ATP Cup ще разчитат на медицински екипи на място, които да наблюдават качеството на въздуха през целия турнир в Сидни. На фона на продължаващото задимяване на града българската звезда Григор Димитров сподели, че „страстта е тази, която ни помага да преминем през трудните моменти като този“.

Директорът на турнира Том Ларнър заяви, че организаторите планират графика за звездното събитие, което започва в петък, съобразявайки се със съветите, които ще получат от властите и медицинските лица.

"Наели сме лекари, които ще ни консултират във връзка с условията, така че да гарантираме, че играчите и феновете ще са в безопасност", каза Ларнър.

Световният №20 Димитров, който ще води българския отбор, каза, че пожарите и гъстият пушек са извън неговия контрол, но това не го плаши.

"Ако не е здравословно, не е здравословно", каза той. "Страстта е тази, която ни помага да преминем през трудните моменти."

Димитров говори по време на представянето на обновения тенис центъра на Олимпийския парк в Сидни. Ремонтът обхвана покривът, който сега е с балдахин, който ще направи температурата в "Кен Розуел Арена" с 10 градуса по-ниска. Арената ще посрещне феновете и с изцяло нови места за сядане. Всички дейности по реновирането се оценяват на $50.5 милиона.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор: Страстта ни помага да преминем през трудните моменти Павел Димитров
Теми:  
atp cup | димитров | тенис | тенис бг

Коментари





Следвайте ни в Facebook