Григор със звездна среща в Маями, засече се с Дейвид Бекъм на модно ревю

от в 15:15 на 04.12.2019
Калоян Пламенов

Григор Димитров се срещна с футболната легенда Дейвид Бекъм и редица куп знаменитости по време на модното шоу на гиганта "Диор", което се проведе в Маями.

Известно е, че двамата не се познават от ден и два, тъй като е ясно, че Димитров е приятел с един от синовете на легендата - Ромео, като дори те са тренирали няколко пъти заедно и хасковлията му е давал съвети как да играе по-добре.

Самият Димитров се похвали със знаменитата си среща в стори, което пусна в социалната мрежа Instagram, като на снимката написа "Здравей, приятелю" и тагна Спайс Бой, както е прякорът на бившия английски национал.

Дейвид Бекъм е един от най-знаменитите играчи от преди малко повече от десетилетие, като той се превърна в икона на Манчестър Юнайтед и бе от най-успешния клас в историята на тима - випуск 92. 

От тогава поколение са още Пол Скоулс, Райън Гигс, Ники Бът и братята Невил, които станаха част от звездния млад отбор на "червените дяволи", който под ръководството на легендарния СЪр Алекс Фъргюсън триумфира в Шампионската лига през 1999 година.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор със звездна среща в Маями, засече се с Дейвид Бекъм на модно ревю Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров | дейвид бекъм | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook