Мачове на живо
Очаквано начало 15:30ч.
Душан Лайович
Фабио Фонини

Григор: За мен е лично предизвикателство да завърша силно 2018 (видео)

от в 19:22 на 22.10.2018
Георги Христов

Григор Димитров разкри, че в последните месеци е било нужно да се справи с различни неща и сега е готов да се концентрира на корта. Той се е чувствал уморен и е минал прегледи при доктори.

Българинът ще започне във Виена в сряда и отчита, че е много впечатлен от австрийската столица. Първият съперник на Димитров във Виена ще бъде Михаил Кукушкин.

"Чудесно се чувствам. След Пекин имах нужда не просто от почивка, но и от малко време за възстановяване. В последните месеци изкълчих леко моя глезен, нужно беше да се справя с много неща около мен. Хубаво бе да си остана малко вкъщи и да продължа да работя.

"Видях се с моите доктори и вече можех да продължа да работя отново. Готов съм да се завърна, за първи път ще играя тук. Това е много вълнуващо за мен," коментира Димитров.

"Градът е изумителен. Приятно ми е просто да се разхождам наоколо. Има толкова история наоколо. Градът е красив, разходих се за кратко. Надявам се да имам повече време по музеите. Кортове са хубавите, чудесно е всичко тук. Има много позитивна енергия наоколо.

"Важно е за всеки да завърши силно. За мен това е повече лично предизвикателство. Да завърша сезона силно. Не съм играл толкова много мачове тази година. Сега искам да направя едно финално усилиe и да се уверя, че все още ме бива. Това ще ми помогне да изградя увереност преди новия сезон. Харесвам шансовете си. Обичам да играя в зала," не крие още Димитров.

Оцени тази статия:
Григор: За мен е лично предизвикателство да завърша силно 2018 (видео) Георги Христов
Теми:  
григор димитров | михаил кукушкин | тенис | тенис турнир във виена

КоментариОще по темата


Следвайте ни в Facebook