Григор за отказването на Серина: Бях съкрушен, когато разбрах за случилото се

от в 07:29 на 02.07.2021
Мирела Николова

През вчерашния ден първата ни ракета при мъжете Григор Димитров допусна поражение във втория кръг на тазгодишния Уимбълдън, отстъпвайки на винаги непредвидимия Александър Бублик. След откриващия си мач срещу Фернандо Вердаско нашето момче даде кратко интервю пред Wimbledon Channel, в което говори за отказването на Серина Уилямс, с която са в отлични приятелски отношения, като същевременно разкри и че са планирали да участват на Откритото първенство на Великобритания и в турнира на смесени двойки.

В крайна сметка няма да видим този тандем в действие, тъй като 23-кратната шампионка от Шлема получи контузия по време на двубоя си от първи кръг срещу Александра Саснович.

"Възстановявах се след мача си срещу Вердаско, когато получих известие на телефона си за нейното отказване. Реакцията ми беше: "Какво се случи?!". Нямах никаква представа, никой не очакваше подобно нещо - нито аз, нито тя. Честно казано, мислех си, че точно сега ще спечели още една титла от Шлема. Чувствах, че това е шансът ѝ, имайки предвид начина, по който играеше на тренировката ни преди няколко дни. Беше удивителна. Винаги тренираме веднъж или два пъти преди началото на някой турнир, когато сме в един и същ град.

Също така искахме да играем заедно смесени двойки. Може би в бъдеще ще се случи. Бях съкрушен заради случилото се. Гледах акценти от двубоя ѝ, преди да се откаже, и тя играеше страхотно. Всичко, което мога да направя сега, е да покажа подкрепата си", завърши Гришо.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор за отказването на Серина: Бях съкрушен, когато разбрах за случилото се Мирела Николова
Теми:  
григор димитров | интервю | любопитно | серина уилямс | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook