Григор за Серина Уилямс: Какво? Да ѝ правя комплимент? Не!

от в 20:54 на 21.08.2021
Мирела Николова

Григор Димитров и Серина Уилямс не крият приятелските отношения помежду си, като не пропускат възможност да се пошегуват един с друг или да прекарат свободно време заедно. Преди началото на турнира от сериите Мастърс 1000 в Синсинати най-добрият ни тенисист взе участие в забавно интервю, в което едно от предизвикателствата беше да си изберат някоя състезателка от WTA Тура, към която да отправят комплимент. Без изненади, изборът на нашето момче бе именно 23-кратната шампионка от Големия шлем. 

"Ще пиша до Серина: Спри да копираш стила ми!", отвърна хасковлията. "Значи няма да ѝ правиш комплимент?", попита след това репортерката, на което Гришо отговори: "Какво? Да ѝ правя комплимент? Та тя прави всичко, което правя аз! Не!".

Впоследствие родният ни представител засне видео, което изпрати на легендарната американка, казвайки: "В момента провеждам интервю и задачата ми е да поднеса комплименти на някоя своя колежка от WTA. Първата, за която се сетих, беше ти, защото обожавам твоя стил", каза Димитров.

На картичката с послание пък българинът бе написал: "Обичам стила ти, но той е благодарение на мен, така че пак заповядай".

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор за Серина Уилямс: Какво? Да ѝ правя комплимент? Не! Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | григор димитров | любопитно | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook