Гришо и Фриц победиха на двойки след страхотна битка в Акапулко!

от в 01:43 на 25.02.2020
Димитър Беловски

Григор Димитров и Тейлър Фриц записаха победа над Маркос Даниел и Филип Освалд и се класираха за четвъртфиналите на турнира в Акапулко. Гришо и Фриц се наложиха над новозаландско-австрийската дойка със 7:5, 3:6, 12:10.

Още в първият гейм на срещата Даниел и Освалд стигнаха до пробив, след което го затвърдиха, като спасиха две точки за пробив. Гришо и Фриц обаче продължиха да натискат съперниците си и върнаха пробива при 3:3. След това срещата тръгна гейм за гейм, а българо-американската двойка направи още един пробив при 7:5, с което спечели първата част.

Вторият сет започна по идентичен начин – пробив в първия гейм и затвърждаване от страна на Даниел и Освалд. Последва нов пробив от тяхна страна при 3:6, с което изравниха сетовете и вкараха мача в шампионски тайбрек.

В шампионският тайбрек Димитров и Фриц показаха страхотен характер и измъкнаха мача, след като на два пъти изоставаха с минипробив и спасиха два мачбола.

На четвъртфиналите Гришо и Фриц очакват изцяло испанската двойка, която играе с уайлд кард Марк Лопес/Фелисиано Лопес или поставените под №2 в надпреварата Лукаш Кубот/Марсело Мело.

Иначе Григор Димитров започва своето участие на сингъл в сряда рано сутринта, около 04:00 часа българско време.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гришо и Фриц победиха на двойки след страхотна битка в Акапулко! Димитър Беловски
Теми:  
акапулко | григор димитров | тейлър фриц | тенис двойки

Коментари





Следвайте ни в Facebook