Гришо и Хачанов изненадаха фаворитите Кабал и Фарах на старта в Мадрид

от в 19:00 на 05.05.2019
Калоян Пламенов

Григор Димитров и Карен Хачанов започнаха с изненадваща победа участието си на двойки в Мадрид. В мач от първия кръг те победиха силните колумбийци и четвърти поставени в основната схема Хуан Себастиан Кабал и Роберт Фарах след 6:2, 7:5.

Преди мача новосформираната двойка бе в ролята на аутсайдер, но въпреки това изненадващата победа е факт. През миналата година латиноамериканците играха 1/2-финал в турнира, но този път отпаднаха на старта.

Във втория кръг българо-руската двойка ще срещне Диего Шварцман/Доминик Тийм или Давид Мареро/Фернандо Вердаско.

В първия сет българинът и руснакът бяха абсолютни господари на корта и след пробиви в първия и третия гейм стигнаха до лесен успех в него. 

Те успяха да си задържат всяко едно от подаванията и в крайна сметка поведоха в резултата със сет аванс. Във втория сет колумбийците стигнаха до пробив в четвъртия гейм с който поведоха с 3:1, а след това го затвърдиха с лекота. 

Григор и Хачанов обаче съумяха да върнат пробива в седмия гейм и след това изравниха геймовете, след като си спечелиха подаването. Нашето момче и неговият партньор стигнаха до ключов пробив за 6:5 и след това си взеха подаването, за да спечелят мача. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове



Оцени тази статия:
Гришо и Хачанов изненадаха фаворитите Кабал и Фарах на старта в Мадрид Калоян Пламенов
Теми:  
григор димитров | карен хачанов | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook