Играч извън топ 100 шокира Хачанов, Де Минор също напусна турнира в Метц

от в 17:46 на 23.09.2021
Диана Андреева

Сезон 2021 е изпълнен с възходи и падения за Карен Хачанов до момента. Руснакът далеч не показва най-добрата си игра през последните няколко месеца, на кжето и се дължи сериозното му отстъпване в световната ранглиста. Отпадането в началните кръгове стана рутина за Хачанов, който и днес не зарадва почитателите си с убедително представяне и отстъпи на Петер Гойовчик . 

Успехът на 101-ия в подреждането на ATP дойде след 6:3 7:6(2), като това се превърне в един от най-запомнящите се дни в кариерата на бившия шампион на Moselle Open. Той вече е сред посмедните осем в турнира от серията ATP 250 в Метц, Франция, а следващото препятствие по пътя му е друга от изненадите на надпреварата - Маркос Жирон. 

Жирон шокира Алекс де Минор в друга среща от днешната програма. Американецът се сплави с бившия представител на топ 20 за малко под два астрономически часа игра, като крайният резултат на двубоя е 7:5 7:6(5).

Играта от начален удар на Де Минор бе на познатото високо ниво, но динамичното му придвижване по корта отсъстваше и това сериозно повлия на развоя на срещата. Австралиецът не намираше противооръжие срещу сервиса на своя опонент, който с всеки изминал гейм придобиваше все повече увереност и в крайна сметка се поздрави с успеха.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Играч извън топ 100 шокира Хачанов, Де Минор също напусна турнира в Метц Диана Андреева
Теми:  
алекс де минор | карен хачанов | маркос жирон | петер гойовчик | тенис турнир в метц

Коментари





Следвайте ни в Facebook