Хачанов продължава напред в Лион, мачът на Шварцман бе отложен за утре

от в 21:26 на 19.05.2021
Диана Андреева

Карен Хачанов се справи с Камил Майджрах и е 1/8-финалист в Лион! Подобно на мача помежду им на Ролан Гарос 2020, Хачанов не оставяше никакви шансове на своя опонент и спечели пети пореден сет срещу него, налагайки се днес със 7:6(4) 6:3. Следващият опонент по пътя на Хачанов ще бъде определен утре, тъй като двубоят между Диего Шварцман и Ришар Гаске бе отложен, поради многократните прекъсвания от дъждовното време в Лион. 

Макар че през последните няколко месеца да не се намира в оптимална форма, до момента Хачанов показва стабилна игра във Франция. Карен не позволи на своя опонент да задава темпото на разиграванията, като възползвайки се от началния си удар, той печелеше гейм след гейм. 

В друга среща от днешната програма Артър Риндеркнеш изненада Микаел Имер в една "безкрайна" драма. Многократно прекъсван от дъжда, мачът започна вчера, ала бе отложен, тъй като метеорологичните условия принудиха организаторите да правят размествания в графика за деня. В крайна сметка Риндеркнеш се поздрави с успех - 6:3 6:7(4) 6:2, който му осигури сблъсък с един от най-обещаващите млади тенисисти - Яник Синер. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хачанов продължава напред в Лион, мачът на Шварцман бе отложен за утре Диана Андреева
Теми:  
Камил Майхржак | карен хачанов | микаел имер | тенис турнир в лион

Коментари





Следвайте ни в Facebook