Хачанов разгроми Андерсън, Фриц допусна четвърто поредно поражение

от в 09:10 на 17.08.2021
Диана Андреева

Карен Хачанов се справи безпроблемно със съпротивата на двуметровия Кевин Андерсън и намери място във втория кръг на Western and Southern Open. Руснакът надигра своя опонент за втори път този сезон, като днес успехът му със сигурност дойде далеч по-категорично - 6:2 6:4.

Още от началните минути срещата бе контролирана от Хачанов. Руснакът печелеше без никакви колебания подаванията си, докато неговият противник, независимо че сервираше далеч по-добре, не успяваше с лекота да премина през собствените си геймове. Това бе и причината Карен да дръпна уверено напред в резултата с помощта на два брейка и така изпрати частта на сметката си.
Във втория сет интригата отново отсъстваше.

Хачанов срещна известни проблеми да намери отново своя ритъм непосредствено след края на почивката между отделните части, но щом откри правилното темпо руснакът бе неотразим. Именно агресивните му отигравания от дъното на корта изпратиха и втората част на сметката му, а с това приключи и двубоя 

След като претърпя операция на менискуса Тейлър Фриц не позволи да отсъства от професионалната сцена и едва 20 дни по-късно отново се състезаваше наред с останалите състезатели. Макар че на Уимбълдън показа повече от убедителна игра, тази вечер Фриц разочарова домакините и напусна надпреварата още в самото й начало.

Тейлър отстъпи на испанеца Алберт-Рамос Виньолас два часа и 20 минути след началото на мача. Световният номер 41 не се предаде до самия край на срещата, ала съумя да спечели едва един сет и в крайна сметка след 4:6 6:4 6:4 се предаде. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хачанов разгроми Андерсън, Фриц допусна четвърто поредно поражение Диана Андреева
Теми:  
карен хачанов | кевин андерсън | тейлър фриц | тенис турнир в синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook