Хачанов стартира с победа на Ocean Road Drive; Андерсън с втори двусетов успех

от в 13:23 на 03.02.2021
Валери Андреев

Карен Хачанов откри сезона си на сингъл с успех в два сета над Макс Пърчел. Руснакът, който предпочете турнира от сериите 250 пред участие на ΑΤP Cup като трета ракета на страната си, надделя над опонента си със 7:6(5) 6:3.

Двубоят започна равностойно, като Хачанов търсеше своя ритъм, което позволи на Пърчел да бъде равностоен в сета безпроблемно и да се добере до тайбрек. Там обаче грешки в заключителните минути не дадоха възможност на представителя на домакините да открадне частта от Хачанов и руснакът поведе поведе в отделните сетове. През втората част нивото на Карен отново не бе далеч по-добро от това на съперника му, но пробив в последните минути му позволи да затвори срещата и да си гарантира място на 1/8-на финалите.

Кевин Андерсън записа втори успех на кортовете в Австрлия. Южноафриканецът надделя над Седрик-Марсел-Щебе в два сета с 6:4 6:2, а Андерсън успя да реализира общо 3 пробива в хода на двубоя, един в първия сет и два във втория, като така без дори да дава шанс на съперника си брейкбол си гарантира място в трети кръг на турнира. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хачанов стартира с победа на Ocean Road Drive; Андерсън с втори двусетов успех Валери Андреев
Теми:  
кевин андерсън

Коментари





Следвайте ни в Facebook