Халеп не срещна трудности срещу Александрова, Свитолина очаква Барти в Щутгарт

от в 22:25 на 23.04.2021
Диана Андреева

Елина Свитолина надделя над 10-та в света Петра Квитова. Украинката загуби първия сет, но не се поддаде на емоциите и успя да се завърне в мача, реализирайки обрат за 6:7(4) 7:5 6:2. Благодарение на постоянната си игра от основна линия и убедителните си представяния на мрежата, Свитолина си осигури място в следващия етап, след като й се наложи да спаси два мачбола във втората част. 

В спор за място на финала световната номер пет ще се изправи срещу водачката на световната ранглиста Ашли Барти. За последно двете се изправиха една срещу друга на турнира в Маями, когато Барти се наложи в последователни сетове, но Свитолина е една от малкото тенисистки в Тура, която има положителен баланс срещу австралийката, а именно 5:2. 

В друг мач от деня Симона Халеп изигра нов впечатляващ двубой и без да среща абсолютно никакви затруднения се справи с Екатерина Александрова - 6:1 6:4. Точно един час и 11 минути бяха нужни на румънската тенисистка, за да може да се класира за 1/2-финалите на Volvo Car Open. В спор за място на следващия етап от турнира Халеп ще се изправи срещу победителката измежду Анет Контавейт и Арина Сабаленка, които ще сложат край на програмата за деня. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Халеп не срещна трудности срещу Александрова, Свитолина очаква Барти в Щутгарт Диана Андреева
Теми:  
елина свитолина | свитолина | симона халеп | халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook