Халеп: Вече се чувствам като истинска №1 в света, искам титла в Мелбърн

от в 16:43 на 12.01.2019
Калоян Пламенов

Румънката Симона Халеп демонстрира високо самочувствие преди старта на Australian Open. Тя обяви, че вече се чувства като истинска №1 в света, след като през миналия сезон спечели първия си турнир от "Големия шлем" в своята кариера.

"Има разлика между Халеп преди първия спечелен турнир от "Шлема" и след това, тъй като вече се чувствам като истинска лидерка в световната ранглиста. Мисля, че преди това не се чувствах като такава, макар че заемах първата позиция, тъй като за един тенисист от това ниво е задължително да спечели трофей от тези турнири", обяви Халеп.

"Радвам се на живота. Моите резултати през миналия сезон ми помогнаха да бъда по-спокойна. Сега просто се опитвам да бъда уверена в себе си и да надграждам постоянно. Трябва да имам увереност в себе си, за да мога да запазя всички тези резултати". 

"Дали имам някаква мотивация след триумфа в Париж? Да, но сега е малко по-различно Надявам се да се представя силно в Мелбърн и бих се радвала да започна годината с триумф, но осъзнавам, че конкуренцията е адски силна и ще ми бъде много трудно". 

"В момента слава Богу гърба ми е добре. Играх с Барти и всичко беше наред. Мисля, че няма да имам проблеми, но ще видим. Времето ще покаже", каза още румънката. 

Играй и спечели билети за Sofia Open с Tennis.bg


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Халеп: Вече се чувствам като истинска №1 в света, искам титла в Мелбърн Калоян Пламенов
Теми:  
australian open | симона халеп | тенис | тенис бг новини | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook