Хамбург: Циципас оглавява схемата в търсене на реванш за миналогодишния финал!

от в 15:30 на 10.07.2021
Петър Томов

Днес бе изтеглен жребият за основната схема на турнира от категория ATP 500 в Хамбург. 115-тото издание на надпреварата на клей стартира в понеделник, а водач в схемата е Стефанос Циципас. Гъркът, който загуби злощастно миналогодишния финал от Андрей Рубльов, ще стартира участието си срещу Доминик Кьопфер или квалификант, а най-сериозна съпротива на световния №4 по пътя му до полуфиналната фаза на турнира се очаква да окаже Филип Крайнович или ветеранът Филип Колшрайбер.

Също в горната половина на схемата се намира и носителя на две титли от началото на сезона - Николоз Басилашвили. Грузинецът е поставен под №3 в схемата и ще започне участието си в немския град срещу Корентен Муте или Аляж Бедене. Представителят на домакините Ян-Ленард Щруф също се намира в тази четвъртина и може да се срещне с Басилашвили на 1/4-финал.

Специалистът на клей Алберт Рамос-Виньолас ще открие с двубой срещу Федерико Делбонис или квалификант, а в тази трета четвъртина се намира още Беноа Пер

Водач в долната половина на схемата е Пабло Кареньо-Буста, който очаква сънародника си Фелисиано Лопез или квалификант на старта. Душан Лайович и Лука Пуй ще представляват най-сериозна заплаха за испанеца по пътя му към полуфинал. 

Пълен жребий за Hamburg European Open може да видите тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хамбург: Циципас оглавява схемата в търсене на реванш за миналогодишния финал! Петър Томов
Теми:  
алберт рамос-виньолас | беноа пер | николоз басилашвили | пабло кареньо буста | стефанос циципас | фелисиано лопес | хамбург

Коментари





Следвайте ни в Facebook