Хазартни аматьори сред известните тенисисти

от в 13:46 на 14.09.2022
Tennis.bg

Всеки спорт е свързан с много труд и отдаденост. Факт е, че нито в спорта, нито в онлайн казина може да се постигне добър резултат без обучение. Почивката е важна част от подготовката за състезание или мач. Някои спортисти гледат различни филми в свободното си време, докато други предпочитат да съчетаят полезното с приятното и да играят на любимите си слотове. Известните тенисисти не правят изключение от това правило.

Патрик Антониус

Професионален играч на покер от Финландия, който преди се е занимавал сериозно с тенис. Патрик, но травма на гръбначния стълб го принуждава да забрави за професионалната си кариера. За да се спаси от наближаващата депресия, Патрик се запознава с прекрасния свят на покера. С течение на времето финландецът развива таланта си на покер играч и започва да печели сериозни суми. В крайна сметка той печели титлата в страничните състезания от сериите ERT. През 2009 г. той има късмета да спечели 1 356 946 долара в една ръка.

Борис Бекер

Олимпийският шампион на двойки от 1992 г. е от Германия. Тенисистът е бивш номер едно в света. Спортистът може да си позволи да играе любимата си игра на късмета с минимален депозит 5 лв казино между дългите тренировки. Играта на покер му помага да отвлече вниманието си от проблемите и да прекара чудесно свободното си време. Покерът е научил тенисиста да се концентрира по-добре. Съдейки по невероятните му резултати и многобройните му професионални победи, тази концентрация се е отплатила подобаващо.

Патрик де Костер

Както и при предишния спортист, професионалната спортна кариера на Патрик де Костер е прекъсната от контузия. Мъжът не се отчайва и решава да превърне дългогодишното си хоби покер в успешна кариера. Веднъж Патрик успява да спечели 280 000 долара, което е впечатляващо. Най-добрият резултат на бившия професионален играч на покер е победата на WPT National Series Marbella Poker Festival. Тогава той печели 150 000 евро.

Рафаел Надал

36-годишният тенисист от Испания е обявен за номер едно в света. В кариерата си испанецът е спечелил 22 турнира от Големия шлем. Спортистът може да залага в свободното си време.

Освен това носителят на титлата от Големия шлем на сингъл толкова много обича покера, че е подписал договор с известната компания за виртуален покер PokerStars. Рафаел не само играе играта на маса като част от екипа на PokerStars, SportStars, но и е признат за официалното лице на организацията. Спортистът го представя активно в много реклами, както и на различни спортни мачове.

Новак Джокович

Сръбският тенисист е един от най-добрите играчи в историята на този спорт. Интересно е, че той съвсем заслужено е признат за рекордьор по най-много седмици на върха на класацията на ATP. Неведнъж е бил забелязван в компанията на гореспоменатия испански спортист в заведение за хазартни игри. Мъжете се забавляваха и се подготвяха за предстоящото състезание.

Джесика Пегула

28-годишната тенисистка от САЩ е финалист от Големия шлем. Освен това тя е спечелила едновременно три турнира на WTA. В едно от интервютата си спортистката признава, че в почивките между тренировките и състезанията предпочита да ходи на кино и да играе блекджек.

Евгени Кафелников

Най-титулуваният руски тенисист е на 48 години. Именно той успява да спечели блестяща победа в турнира от Големия шлем на сингъл и да стане първата ракета на света. В собствената си страна той е пионерът на тези победи. Мъжът признава, че на няколко пъти е ходил в казина с приятелите си, за да си набави допълнително адреналин.

Марат Сафин

Руският заслужил майстор на спорта е победител в 17 турнира на ATP. Освен това от 2016 г. той вече е признат за член на Международната зала на славата. Тенисистът обича да посещава казина с приятелите си. Там той се отпуска и просто се наслаждава на играта.

Въпреки че тренират усилено, всички професионални тенисисти намират време за своите хобита. И това е правилно, защото е доказано, че хобитата помагат на хората да преодолеят стреса и да подобрят настроението си. Освен това вълнението зависи не само от случайността, но и от уменията на играча. За да надхитрите партньорите си в играта, трябва да научите стратегия и тактика, а дори и теория на вероятностите. Всичко това превръща хазарта в чудесен симулатор на логика и мислене. Както можете да видите, много тенисисти участват в хазартна конфронтация с лейди Късмет.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хазартни аматьори сред известните тенисисти Tennis.bg
Теми:  
тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook