Хуан Мартин Дел Потро: Проблемите с контузиите ме направиха по-силен

от в 14:21 на 22.12.2018
Калоян Пламенов

Хуан Мартин Дел Потро призна, че всички проблеми с контузиите са го направили по-силен тенисист и същевременно обеща, че ще направи всичко възможно, за да бъде готов за Откритото първенство на Австралия.

Аржентинецът получи сериозна травма на коляното през октомври месец, когато счупи капачка, и в крайна сметка се възстановяваше през последните седмици. Преди броени дни той пусна клипче в социалните мрежи на което показа на своите привърженици, че се връща към тренировките.

"Много съм доволен от напредъка, който постигнах. Ще направя всичко по силите си, за да участвам на Откритото първенство на Австралия", заяви аржентинецът.

"Беше много тъжно да получа травмата в коляното точно в момента, в който се намирах в най-добрата си форма. От друга страна обаче преди време не вярвах, че ще мога да се конкурирам отново с най-добрите, когато се възстановявах от контузиите в китката". 

"След всички проблеми с китките през които преминах си мисля, че вече съм по-силен. Всички тези тестове ме калиха психически", каза още Кулата от Тандил. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Хуан Мартин Дел Потро: Проблемите с контузиите ме направиха по-силен Калоян Пламенов
Теми:  
тенис | тенис новини | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook