Ясен е началният час на сблъсъка за титлата на Мастърса в Мадрид!

от в 02:02 на 08.05.2022
Мирела Николова

Измина една изключително вълнуваща седмица, наситена с тенис емоции и множество изненади, а ето че дойде време и за финалния сблъсък, който ще определи кой ще бъде тазгодишният шампион на Мастърса в Мадрид. Двамата претенденти за титлата са 19-годишният испанец Карлос Алкарас и двукратният носител на трофея в испанската столица Александър Зверев.

Представителят на домакините изживява най-запомнящата се седмица досега в живота си, след като постигна последователни победи над Рафаел Надал и Новак Джокович, превръщайки се в едва първия тенисист, който може да се похвали с подобно постижение. От своя страна, германецът също започва да навлиза във форма и през последните дни показва, че неубедителните резултати от началото на сезона са вече зад гърба му, сломявайки съпротивата на играчи като Феликс Оже-Алиасим и Стефанос Циципас.

До този момент Алкарас и Зверев са се изправяли един срещу друг два пъти, като във всеки от тях победата е на страната на световния №3. През тази седмица обаче испанецът не спира да изумява и изглежда повече от решен да си отмъсти на Саша, като не му позволи да достигне до трети трофей в испанската столица. Какво обаче наистина ще се случи и дали Зверев няма да защити титлата си от миналата година, предстои да разберем днес в двубоя, стартиращ в точно 19:30 часа българско време, който ще можете да наблюдавате пряко на обичайните линкове в Tennis.bg.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясен е началният час на сблъсъка за титлата на Мастърса в Мадрид! Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | карлос алкарас | мадрид | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook