Ясен е отборът на Русия за Олимпийските игри в Токио

от в 10:52 на 09.04.2021
Диана Андреева

Руската федерация по тенис обяви отбора си за Олимпийските игри в Токио това лято, състоящ се от четирима тенисисти. Безспорно съставът е много силен, като в него са: Даниил Медведев, Андрей Рубльов, Карен Хачанов и Аслан Карацев. Женският тим все още предстои да бъде решен. 

„Обявеното отлагане на Ролан Гарос няма никакво влияние върху нашите планове и подготовка за Олимпийските игри,“ каза пред ТАСС президентът на Руската федерация по тенис Шамил Тарпищев. "Списъкът ни за мъжкия тим за Олимпийските игри в Токио вече е решен. Той включва Даниил Медведев, Андрей Рубльов, Карен Хачанов и Аслан Карацев. Все още има някои въпроси, които трябва да бъдат обсъдени относно женския национален отбор, но като цяло сме готови и искаме да покажем на какво са способни играчите в страната ни.“

Олимпийските състезания по тенис трябва да се проведат между 24 юли и 1 август. Поради санкциите, наложени на Русия от Световната антидопингова агенция, одобрените руски спортисти ще се състезават под наименованието „ROC“ - съкращението на руски олимпийски комитет.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ясен е отборът на Русия за Олимпийските игри в Токио Диана Андреева
Теми:  
олимпийски игри | русия | токио олимпийски игри 2020

Коментари





Следвайте ни в Facebook