"Явно не е чак толкова невинен": Кирьос не скри задоволството си от шанса да накажат Синер

от в 13:28 на 29.09.2024
Калоян Соколов

Яник Синер вече е сериозно заплашен от това да се окаже със спрени състезателни права, след като Международната антидопингова агенция промени позицията си по неговия казус и вече настоява той да бъде наказан за период от между 1 и 2 години. Тези новини определено се харесаха на Ник Кирьос, който поддържа същата позиция от първия ден, в който стана ясно, че Синер е дал две положителни допинг проби.

Австралиецът непрекъснато осмиваше публично версията на Синер, според която забраненото вещество е попаднало в кръвта му след масаж на неговия физиотерапевт, който преди това е използвал спрей със съдържанието на въпросния стероид. "Това е една зле скалъпена история и той повече не може да очаква приятелско отношение от моя страна" - категорично заяви Кирьос преди няколко седмици.

Именно бившият финалист от Уимбълдън пръв от останалите тенисисти реагира на новите обстоятелства по казуса на световния номер едно:

"Хахахаха, явно не е чак толкова невинен, а? Боже, надявам се хората, които ръководтят процеса да не се интересуват от това, че е номер 1 в света и има пари" - коментира Ник в типичния си провокативен стил.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Явно не е чак толкова невинен": Кирьос не скри задоволството си от шанса да накажат Синер Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook