Ибрахимович: С Джокович сме добри приятели, той направи изключително завръщане

от в 08:42 на 22.12.2018
Калоян Пламенов

Голямата футболна звезда Златан Ибрахимович разкри в последното си интервю, че поддържа отлични отношения с Новак Джокович и двамата са добри приятели, а освен това поддържат контакт и следят изкъсо успехите си по социалните мрежи.

Още преди няколко години двамата дадоха сигнал, че между тях се поражда приятелство и шведът, който е известен и със своята арогантност, наистина харесва сръбския топ тенисист, а очевидно връзката между тях в приятелско отношение е останала силна и до ден днешен.

"Ние сме добри приятели и все още поддържаме контакти", каза Ибрахимович, който понастоящем е футболист на американския Лос Анджелис Галакси и голямата звезда на тима.

"Следваме се в социалните мрежи, следим успехите един на друг. Много съм щастлив за него, защото той имаше проблеми със сериозна контузия, но се завърна изключително силен на корта и в крайна сметка отново се изкачи на върха на световната ранглиста".

"Това е мястото, което му принадлежи, тъй като в момента изглежда, че той е най-добрият. Моите тенис умения? Честно казано предпочитам да удрям топката с крака, отколкото с ръце". 

"Мисля, че в крайна сметка това бе правилният избор за мен и моята кариера. Джокович също е направил своя правилен избор с тениса и се виждат само резултатите, които е постигнал през своята кариера". 

"Той е изключително добър и истински човек. И този Джокович, който виждате по телевизията, също е истински човек. Някои хора изглеждат различно пред камера и в реалния живот, но не и той. Много го харесвам, наистина". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ибрахимович: С Джокович сме добри приятели, той направи изключително завръщане Калоян Пламенов
Теми:  
златан ибрахимович | новак джокович | тенис | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook