"Игра много нечестно": Медведев се подигра със Зверев при поздрава си с Руне (видео)

от в 12:47 на 15.04.2023
Калоян Соколов

Александър Зверев даде началото на най-новия скандал в света на тениса. Той се породи, след като германецът отпадна от Даниил Медведев в осминафиналите на турнира в Монте Карло, въпреки че на два път сервираше за победата и имаше мачболи в тайбрека на третия сет. Германецът видимо не прие загубата по най-добрия начин и обяви своя колега за един от най-нечестните играчи в спорта, като заяви как през цялото време се е опитвал да го разсейва и заключи, че бившият номер едно е лишен от чувство за всякакъв феърплей.

Явно изказването на олимпийския шампион е достигнало много бързо до Медведев, съдейки по поведението на руснака във вчерашния мач с Холгер Руне. Шампионът от Маями видимо изглеждаше невъзстановен от 3-часовата си битка с 13-ия поставен и тийнейджърът се възползва от ситуацията, нанасяйки едва второ поражение на московчанина за последните 29 срещи.

Най-интересното обаче се случи при поздрава на мрежата между двамата състезатели, защото Даниил се извърна с гръб към скандинавеца, когато му подаваше ръка и видимо имитираше начина, по който беше поздравен от Зверев, тъй като веднага прекрати актьорското си изпълнение и засвидетелства уважение към съперника си.

Самият Руне изглеждаше силно развеселен от краткия етюд на световния номер пет, който накрая се обърна към младока и шеговито му сподели, че е играл изключително нечестно, правейки поредна препратка към обвинения от страна на Саша.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Игра много нечестно": Медведев се подигра със Зверев при поздрава си с Руне (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | даниил медведев | любопитно | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook