Играй и спечели с Tennis.bg по време на Sofia Open

от в 19:03 на 02.02.2019
Tennis.bg

В понеделник започват битките от основната схема на АТР 250 турнира Sofia Open в Арена "Армеец". В тази връзка Tennis.bg отново ще предложи своята традиционна игра с прогнози.

Всеки един ден от надпреварата ще може да отгатвате развоя на мачовете на своите любимци, да трупате актив, а при успешно представяне и да спечелите. Този път ще бъдат отличени първите двама в крайното класиране. Победителят ще вземе плажна кърпа на Tennis.bg и още една на Dama.bg. Завършилият втори също ще вземе кърпа на Tennis.bg.

По време на всеки един ден от надпреварата ще бъдат предлагани най-интересните мачове, които ще можете да прогнозирате. Те ще бъдат с различна сложност и именно на тази база, ще носят различен брой точки определен от екипа на сайта.

Също така отново ще може да се възползвате от допълнителен бонус от 50 точки - ако споделите играта с приятелите си във Facebook. Това трябва да стане чрез специалния линк за целта в секцията на играта.

Отново ще припомним, че щом прогнозирате мач, Вие залагате 10 точки. Ето защо не бива да Ви учудва, ако в самото начало имате отрицателен актив. При правилно прогнозиране бързо може да спечелите много повече.

При отказване на състезател в хода на определен мач, заложените 10 точки ще се възстановяват.

Както и в предходни игри, за да участвате в разпределението на наградите, трябва да сте прогнозирали минимум 20 срещи в хода на цялото състезание.

Всички разпоредби и условия към играта, а също програмата на двубоите, вижте в секцията "Игра"!

При възникнали въпроси може да се свържете с нас чрез: [email protected]

ПРОГНОЗИРАЙТЕ МАЧОВЕТЕ ОТ ПЪРВИ КРЪГ!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Играй и спечели с Tennis.bg по време на Sofia Open Tennis.bg
Теми:  
sofia open | sofia open новини | игра с прогнози | тенис бг sofia open | тенис бг игра | тенис бг прогнози | тенис прогнози

Коментари





Следвайте ни в Facebook