Искате да поставите някого под напрежение? Просто се обадете на Дан Еванс

от в 18:09 на 09.04.2021
Калоян Соколов

Вчерашната среща от надпреватата в Каляри между Дан Еванс и Лоренцо Музети предложи сериозно количество драма, но в крайна сметка местният представител се наложи, след като отрази четири мачбола. Двубоят бе белязан и от сериозни разногласия между двамата, като младокът обвини Еванс в това, че го е провокирал през цялото време и се е отнесъл неуважително към него, защото го счита за някакъв хлапак.

Музети дори счупи ракетата си, когато реализира победната си точка, а неговото поведение донякъде може да бъде разбрано, тъй като британецът не спря да говори през целия мач и освен това предлагаше доста нехарактерни тактически приоми.

Веднага можем да откроим позицията на ретур от страна на световния номер 32, който влизаше почти до тето при посрещане и това стъписваше сериозно тийнейджъра, а елементът на изненадата определено проработи за дълъг период от време и Дан наложи отчетливо психолохическо предимство над опонента си, макар че нервите му в крайна на сметка не издържаха в решителните мигове, което наклони везните в полза на 19-годишния тенисист.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Искате да поставите някого под напрежение? Просто се обадете на Дан Еванс Калоян Соколов
Теми:  
atp | дан еванс | каляри | лоренцо музети | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook