Иснър и Хачанов се изстреляха без проблеми към третия кръг на Indian Wells

от в 09:42 на 11.10.2021
Тея Кръстева

Световният номер 24 Джон Иснър постигна рутинна победа на старта на Мастърс турнира в Индиън Уелс над представителя на Япония Йошихито Нишиока с 6:3 6:4. По този начин високият над 2 метра американец се класира за третия кръг на надпреварата, където ще се срещне тежкото изпитание в лицето на шампиона от София Оупън Яник Синер.

Иснър демонстрираше много стабилна игра зад сервис линията, което логично предпазваше неговото подаване. И в двата сета американецът реализира по един брейк, които му се оказаха напълно достатъчни, за да приключи срещата в своя полза.

Световният номер 29 Карен Хачанов записа победа в два сета над финландеца Емил Руусувуори с 6:2 7:5, за да се класира за третия кръг на Мастърса в Инидън Уелс, където ще се изправи срещу испанеца Пабло Кареньо Буста.

В откриващия сет световният номер 78 не бе конкурентно способен на по-опитния си съперник и съвсем логично без особена съпротива предаде първата част, печелейки едва 2 гейма. В следващия сет Емил Руусувуори намери ритъма си на игра и започна по-често да атакува Хачанов, само че дори това не се оказа достатъчно и в последния възможен момент ръката му трепна и финландецът напусна надпреварата в САЩ - 7:5.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иснър и Хачанов се изстреляха без проблеми към третия кръг на Indian Wells Тея Кръстева
Теми:  
atp | джон иснър | индиън уелс | карен хачанов | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook