Иснър спря Фокина, Басилашвили надигра младия талант Бруксби в Торонто

от в 22:28 на 10.08.2021
Диана Андреева

Безмилостен Джон Иснър се наложи над Алехандро Давидович Фокина в откриващия си мач на турнира в Торонто. Американецът бе категоричен в представянето си, като той се нуждаеше от точно 64 минути, за да може след 6:4 6:1 да се поздрави с крайния успех. Следващото препятствие по пътя му е световният номер 20 е Кристиан Гарин, когото до момента никога не е побеждавал.

Мачът започна много равностойно, като и двамата състезатели бяха далеч от най-добрата си игра. Те допускаха немалко непредизвикани грешки и често не намираха очертанията на полето, но Иснър пръв съумя да стабилизира представянето си и спечели първия сет. Втората част се разви доста по-категорично, а именно двуметровият състезател продължи да задава темпото в разиграванията и така се поздрави с крайната победа.

В друга среща от деня Дженсън Бруксби не успя да се справи с грузинския тенисист Николоз Басилашвили. Финалистът от турнира във Вашингтон изобщо не показа високото си ниво на игра от изминалия месец и отстъпи в трисетов мач - 6:2 0:6 4:6. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иснър спря Фокина, Басилашвили надигра младия талант Бруксби в Торонто Диана Андреева
Теми:  
дженсън бруксби | джон иснър | тенис турнир в торонто

Коментари





Следвайте ни в Facebook