Иснър в спор с фенове: Промиват ви мозъците с носенето на маски - това е театър

от в 17:43 на 28.12.2020
Диана Андреева

Американецът Джон Иснър винаги е бил известен с крайните си изказвания по отношение на социалните въпроси, а симпатиите му към Републиканската партия не са тайна за никого. Тенисистът неведнъж е изказвал пренебрежението си към коронавируса и мерките вземани срещу него, а вчера световният номер 25 изригна за пореден път по темата, заявявайки че това треньорите по американски футбол да носят маски на терена граничи с цирк и е абсолютно безмислено.

Изказването на Джон предизвика сериозни полемики в социалните мрежи, като редица фенове се опитаха да убедят спортиста, че предпазните маски защитават нас и другите около нас, така че са един необходим символ на отговорност към обществото и най-вече към възрастните хора. Някои хора дори стигнаха по далеч в критиките си спрямо Иснър и отбелязаха, че подобни думи са опасни и могат да доведат до нечия смърт.

Самият състезател пък отвърна, че това са пълни глупости и всичко е пропаганда и промиване на мозъци. Бившият член на топ 10 приключи спора, след като определи противниковите аргумени за пълна глупост и дори се зачуди дали това е някакъв вид шега от страна на потребителите, които позволиха да изразят публично несъгласието си с него.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иснър в спор с фенове: Промиват ви мозъците с носенето на маски - това е театър Диана Андреева
Теми:  
джон иснър | иснър

Коментари





Следвайте ни в Facebook