Иванишевич: Не мисля, че Федерер ще спечели повече титли от Шлема

от в 09:35 на 08.06.2020
Димитър Беловски

Горан Иванишевич е на мнение и че Рафаел Надал, и Новак Джокович ще подобрят рекорда на Федерер от 20 спечелени титли от Големия Шлем. Нещо повече – според него швейцарецът няма да може да спечели повече титла от Големия Шлем.

В интервю Иванишевич бе попитан за най-великия играч от тримата, но той отговори, че още е рано да се каже.

„Един ден, когато всеки един от тях приключи кариерата си, ще сме способни да направим сметка. Трудно е да дам отговор, защото по мое мнение Джокович е най-добрият и е единствения, който може да спечели календарен Голям Шлем,“ отговори хърватинът.

„Ако той е здрав, ще подобри рекорда на Федерер от 20 спечелени титли от Шлема. Мисля, че Надал също ще спечели повече титли от Шлема от Федерер,“ продължи той.

Въпреки че Иванишевич смята, че Федерер няма да може да спечели титла от Големия Шлем в бъдеще, той каза, че швейцарецът не трябва да се отписва.

„За съжаление, мисля, че Федерер няма да може да спечели повече титли от Шлема, защото той със сигурност няма да стана по-млад. Но Федерер не трябва да се отписва. Новак Джокович е най-великия играч на всички времена за мен и аз искрено се надявам, че това ще покаже и резултата,“ заключи бившия №2 в света.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Иванишевич: Не мисля, че Федерер ще спечели повече титли от Шлема Димитър Беловски
Теми:  
горан иванишевич | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook