Ивашка към съдията на стола: Да се нас*ра на корта ли искаше? Не можех да стоя прав!

от в 20:18 на 13.10.2020
Марк Хаджижеков

Зрителите на надпреварата в Санкт Петербург по-рано днес станаха свидетели на изключително любопитен казус. Иля Ивашка по спешност посети тоалетната по време на почивката между геймовете от мача си срещу Адриан Манарино, като представителят на Беларус се забави твърде дълго, преди отново да се появи на корта. 

Съдията на стола в този момент наложи тежка санкция на Ивашка, а именно наказателен гейм в полза на неговия опонент. В този момент 141-вият в света издивява от ярост и започва да крещи на арбитъра, че просто не е бил в състояние да стои прав след края на почивката.  

Ивашка споделя: „Това бе спешен случай, защото не можех да стоя прав на корта. Ако искаше да се нас*ра на корта, щях да го направя!” 

Впоследствие съдията започва да обяснява, че просто спазва правилата, и че беларусинът е прекалил с тоалетното време, като в този момент се обявява и наказателен гейм. Ивашка отговаря на висок тон: ,,Не, не, това трябва да бъде някаква шега! Това не е нормално! Как е възможно това?” 

Спорът бива преустановен в момента, в който съдията заплашва Ивашка с нов наказателен гейм. Е, все пак Ивашка съумява да запази самообладание, тъй като в крайна сметка той печели мача с 6:3 7:6(6).

А ето и видео, описващо детайлно любопитната случка: 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ивашка към съдията на стола: Да се нас*ра на корта ли искаше? Не можех да стоя прав! Марк Хаджижеков
Теми:  
Иля Ивашка | санкт петербург

Коментари





Следвайте ни в Facebook