Изабелла Шиникова намери място в заключителния етап на турнира в Португалия!

от в 15:08 на 16.10.2021
Диана Андреева

Изабелла Шиникова се класира за заключителния етап на ITF турнира в Португалия! Поставената под номер шест в схемата се представи отлично през изминалите няколко дни и заслужено ще спори с квалификантката Антониа Рузич за трофея. Това е и първи финал за третата ракета на България през сезон 2021, като за да достигне до него, тя не загуби нито един сет в хода на цялото събитие.

За последен път Шиникова стана шампионка на ниво ITF през 2019 година. 3а 22-кратната победителка  днешният мач бе повече от лесен, тъй като нейнита опонентка Джесика Малечкова бе принудена да се откаже при 1:1 в първия сет поради физически проблеми. Така почти без игра Изабелла продължи към заключителния етап, където със сигурност ще бъде фаворитка. Началният час на мача все още не е обявен, но със сигурност ще можете да го проследите на линковете в Tennis.bg.

При каретата Шиникова също се представи повече от убедително през тази седмица. В компанията на французойката Джесика Пончет Белла достигна до полуфиналите, ала за съжаление отпадна след трисетов сблъсък. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изабелла Шиникова намери място в заключителния етап на турнира в Португалия! Диана Андреева
Теми:  
бг тенис | изабелла шиникова | шиникова

Коментари





Следвайте ни в Facebook