Изключително тежък жребий за Федерер в Хале; Схемата е достойна за Мастърс турнир!

от в 14:38 на 12.06.2021
Валери Андреев

Надпреварата в Хале със сигурност е една от най-вълнуващите, защото ще даде отговор на ред въпроси около състоянието на Роджър Федерер, ще позволи на публиката да гледа някои изключителни двубои и най-важното ще може загрее всички тенис фенове за предстоящия Уимбълдън!

В горната половина на схемата положението е повече от любопитно, като там се намира поставения под номер 1 - Даниил Медведев, който стартира срещу Ян-Ленард Щруф, а във втори кръг опонент на руснака най-вероятно ще бъде Вашек Поспишил. В тази четвъртина обаче се намира и самият Роджър Федерер, като бившият шампион стартира срещу квалификант. Впоследстиве, за да се опита да се добере до двубой срещу свеотвния номер 2, швейцарецът ще се изправи срещу един измежду Хуберт Хуркач и Феликс Оже-Алиасим.

В тази половина са още полуфиналистът от Ролан Гарос - Александър Зверев, а той стартира срещу сънародника си Доминик Кьопфер, като при победа във втори кръг той ще се изправи срещу Юго Умбер или Сам Куери. В потока на Саша пък се намира и Роберто Баутиста Агут, който започва участието си срещу Себастиан Корда, а при победа най-вероятен опонент на испанеца ще е Кей Нишикори.

Долната половина на надпреварата е предвождана от Стефанос Циципас, а в четвъртината на гръка преобладаващи са квалификатните, като най-високо класираният състезател е Гаел Монфис, а той стартира срещу Лойд Харис. В другата четвъртина впечатление прави двубоя между Карен Хачанов и Андрей Рубльов, а въпреки по-лесния втори кръг за победителя от двамата, то в трети най-вероятен опонент им се очертава да бъде Давид Гофен, който открива кампанията си на трева срещу Корентен Муте.

Вижте пълният жребий тук

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изключително тежък жребий за Федерер в Хале; Схемата е достойна за Мастърс турнир! Валери Андреев
Теми:  
жребий | роджър федерер | хале

Коментари





Следвайте ни в Facebook