Изненада и при мъжете в Маями: Ферер изхвърли Саша Зверев след обрат

от в 07:45 на 24.03.2019
Калоян Пламенов

Давид Ферер поднесе една от големите сензации във втория кръг на силния "Мастърс" в Маями, след като победи абсолютния фаворит в мача между двамата Александър Зверев след 2:6, 7:5, 6:3 за 2 часа и 24 минути игра.

По този начин испанецът си го върна на своя противник за загубата в Акапулко през тази година. В интерес на истината Давид игра без никакво напрежение и се забавляваше на корта, тъй като той вече е взел и обявил решението си да се откаже тази година от тениса.

Първият сет изобщо не предвещаваше такъв изход на мача. В него Саша проби за 3:1 гейма, но последва моментален рибрейк. След това германецът стигна до още два пробива - в шестия и осмия гейм, за да спечели убедително сета.

Във втория сет Ферер проби още в началото, но в осмия гейм Саша върна пробива. Малко изненадващо обаче испанецът проби за 6;5 и след това си спечели подаването, за да прати мача в трети и решителен сет.

В третия сет испанецът тотално обезличи своя противник и с пробиви в петия и деветия гейм стигна до крайния успех. В третия кръг той ще се изправи срещу Франсис Тиафо. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изненада и при мъжете в Маями: Ферер изхвърли Саша Зверев след обрат Калоян Пламенов
Теми:  
александър зверев | давид ферер | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook